HiljoLodewijk.nl

Portfolio

Ik heb inmiddels al vele verschillende websites ontwikkeld.
Mijn portfolio geeft een selectie van deze ontwikkelde websites.

Karibu Divers Assen

Karibu Divers Assen

Cliënt: P. Halberstadt
Opgeleverd: Juni 2015
Website: http://www.karibudivers.nl/
Info: Nadat de website van Karibu Divers in Assen al enige jaren succesvol online was, is een vernieuwde versie ontwikkeld. De nieuwe website is mobiel vriendelijk gemaakt en biedt bezoekers online de mogelijkheid om cursussen te boeken.

 

De Toren Sprek

De Toren Sprek

Cliënt: S. Koops
Opgeleverd: Maart 2015
Website: http://www.detorensprek.nl
Info: Voor het eenmalige evenement 'De Toren Sprek' in Vries diende er de mogelijkheid te komen om online kaarten te bestellen en bezoekers van informatie te voorzien. De website is simpel vormgegeven om alle informatie op één pagina weer te geven.

KIWC

KIWC

Cliënt: E. Kuijer 
Opgeleverd: Februari 2015
Website: http://www.kiwc.nl/ 
Info: Het las inpectiebedrijf KIWC is sinds kort zelfstandig werkzaam. Er is een website gemaakt waarop informatie over het bedrijf kan worden gevonden en welke projecten er recentelijk zijn uitgevoerd. De website is responsive uitgevoerd.

 

Solvis Nederland

Solvis Nederland

Cliënt: G. Hupkes
Opgeleverd: Januari 2015
Website: http://www.solvisnederland.nl
Info: Het Duitse merk Solvis is recentelijk ook in Nederland gelanceerd. Hiervoor is in samenwerking met de Nederlandse importeurs een website ontwikkeld met informatie voor consumenten en installateurs. De website wordt nog verder uitgebreid.

Henks Kleinonderhoud

Henks Kleinonderhoud Eelde

Cliënt: H. Strengers 
Opgeleverd: November 2014
Website: http://www.henkskleinonderhoud.nl/ 
Info: Klussenbedrijf Henks Kleinonderhoud is gespecialiseerd in allerhande klussen rondom het huis. De vorige website werd niet langer onderhouden, waarna een nieuwe website is ontwikkeld die door de eigenaar zelf kan worden bijgehouden middels een CMS.

 

Thies Advies

Thies de Jonge - Hypotheken en verzekeringen

Cliënt: T. de Jonge
Opgeleverd: Oktober 2014
Website: http://www.thiesadvies.nl
Info: Het ontwerp van de website van Thies Advies bestond al. Er diende echter een aantal wijzigingen te worden gedaan en het onderhoud diende door een andere partij te gebeuren. Aan Hiljo.nl is gevraagd om de aanpassingen en het onderhoud uit te voeren.

Heeling Administratie

Heeling Administratie & Aangiften Donderen

Cliënt: A. Heeling 
Opgeleverd: Januari 2014
Website: http://www.heeling.nu/ 
Info: De website van Heeling Administratie & Aangiften was een reeds bestaande website, maar de inhoud kon door de eigenaar niet gemakkelijk zelf worden aangepast. De website is daartoe opnieuw ontwikkeld met een gebruikersvriendelijk CMS. Daarnaast is zoekmachine optimalisaties (SEO) uitgevoerd voor een beter vindbaarheid.

 

Eetcafe 't Kraantje

Eetcafé t Kraantje in Zwartsluis

Cliënt: P. Platje
Opgeleverd: Februari 2014
Website: http://www.tkraantje.nl
Info: Begin 2014 is Eetcafé 't Kraantje overgenomen door de nieuwe eigenaar Peter Platje. Er is besloten om voor het restaurant een nieuwe website te ontwikkelen om bezoekers informatie te geven over de menukaart en de bijbehorende prijzen. De website is geoptimaliseerd voor weergave op verschillende apparaten.

Vishandel John Vos

Vishandel John Vos uit Vries

Cliënt: J. Vos
Opgeleverd: Augustus 2013
Website: http://www.vishandeljohnvos.nl/ 
Info: Ambulante Vishandel John Vos heeft een nieuwe wagen waar een nieuwe huisstijl centraal staat. Op de website worden dagelijks automatisch de standplaatsen in Tynaarlo, Haren, Annen en Zuidlaren weergegeven. Daarnaast kunnen zelf nieuwsberichten en recepten op de website worden toegevoegd.

 

Drentse Turf

Drentse Turf

Cliënt: P. Harms
Opgeleverd: Mei 2013
Website: http://www.drentseturf.nl
Info: Om meer exposure op internet te krijgen via online verkopen is voor Harms Heerlijck een speciale website opgezet waar de originele Drentse Turf kan worden besteld. Bezoekers krijgen informatie en kunnen een persoonlijk bericht toevoegen aan de bestelling, zodat deze ook als kado kan worden bezorgd.


Volksvermaken Vries

Volksvermaken Vries

Cliënt: C. Schinkels
Opgeleverd: Februari 2013
Website: http://www.volksvermakenvries.nl/
Info: Volksvermaken Vries (voorheen VVV-Vries) heeft een nieuwe huisstijl laten ontwikkelen, waarbij een passende website diende te worden gemaakt. Deze nieuwe huisstijl past bij de modernisering van de vereniging en activiteiten.

 

Erve de Visser

Erve de Visser

Cliënt: A. Kemp
Opgeleverd: Maart 2013
Website: http://www.ervedevisser.nl/
Info: Voor Erve de Visser is een Wordpress website opgezet om hierop over de geboorte van puppys te berichten. Online kunnen de (aanstaande eigenaren) van de pups naast nieuwsberichten ook foto's bekijken.


Cubieck CNC

Cubieck CNC

Cliënt: J. Harms
Opgeleverd: Oktober 2012
Website: http://www.cubieck.nl/
Info: Bij het starten van de nieuwe onderneming voor computergestuurd frezen en graferen van diverse objecten is een passende website ontwikkeld. Omdat er veel met hout gewerkt wordt, zijn deze kleuren en stijlen ook in de website toegepast.

 

Coelestis Body & Feet

Coelestis Body en Feet

Cliënt: M. Bakker
Opgeleverd: December 2012
Website: http://www.coelestisbodyenfeet.nl/
Info: Op de al bestaande website van Coelestis konden teksten en foto's niet zelf aangepast worden. Er is daarom gevraagd om de website opnieuw te ontwikkelen met een ingebouwd CMS en hierbij direct te optimaliseren voor zoekmachines (SEO).


Vries.nu

Vries.nu

Cliënt: E. Molenaar
Opgeleverd: Oktober 2012
Website: http://www.vries.nu/
Info: Na een demonstratie te hebben gezien van het CMS Wordpress, was de redactie overtuigd dat Wordpress meer gebruiksvriendelijk en beter bij de activiteiten zou passen. Er is daarom een nieuwe website ontwikkelt met een geheel nieuw ontwerp. Redactieleden kunnen binnen hun eigen rubriek nieuwsberichten publiceren.

 

Bakkerij Patrick Harms

Bakkerij Harms

Cliënt: P. Harms
Opgeleverd: Oktober 2012
Website: http://www.harmsheerlijck.nl/
Info: Bakkerij Patrick Harms met drie vestigingen in Eelde, Zuidlaren en Vries wil zich beter profileren op internet. Hiervoor is een website ontwikkeld waarop bezoekers informatie kunnen vinden over de bakkerij, aanbiedingen en het assortiment. In combinatie met sociale media streeft de bakkerij naar meer klantenbinding en directe interactie.


Liewes Shetland Pony's

J. Liewes Shetland Pony Livestock

Cliënt: J. Liewes
Opgeleverd: Oktober 2012
Website: http://www.shetland-ponys.nl/
Info: Liewes Livestock wil zich met hun Shetland Pony fokkerij meer profileren op internet. Daarom is een professionele website ontwikkeld. De fokkerij beheert op de website zelf het aanbod van pony's. Hierdoor is er altijd een actueel overzicht van de aangeboden dieren.

 

Rietdekkersbedrijf ter Veld

Rietdekkersbedrijf ter Veld

Cliënt: D. ter Veld
Opgeleverd: September 2012
Website: http://www.rietdekkersbedrijfterveld.nl/
Info: De website van Rietdekkersbedrijf ter Veld was sterk verouderd. Daarom is ervoor gekozen om een nieuwe website te ontwikkelen, met hierop een overzicht van de recent uitgevoerde projecten. Foto's van deze projecten kunnen door de eigenaar zelf worden toegevoegd.


Drents Kamerkoor

Drents Kamerkoor

Cliënt: Drents Kamerkoor
Opgeleverd: Augustus 2012
Website: http://www.drentskamerkoor.nl/
Info: De website van het Drents Kamerkoor bestond al enige tijd. Er was echter geen CMS aanwezig om zelf wijzigingen aan te brengen in de website. Deze is, samen met een ticket reserveringssysteem op de website geplaatst zodat bezoekers direct online kaarten kunnen reserveren voor concerten.

 

NatuurlijkBUITEN

NatuurlijkBUITEN

Cliënt: A. Kemp
Opgeleverd: April 2012
Website: http://www.natuurlijkbuiten.nl/
Info: De activiteiten van NatuurlijkBUITEN zijn uitgebreid met een Bed & Breakfast een theeschenkerij en een natuurtuin. Hiervoor is een geheel vernieuwde website ontwikkeld. De nieuwe website is voorzien van een CMS en reserveringsmodule zodat gasten direct online kamers en arrangementen kunnen boeken.


F-KWadraat

F-KWadraat

Cliënt: R. Kaper
Opgeleverd: Maart 2012
Website: http://www.fkwadraat.nl/
Info: De oude website van F-KWadraat was een standaard website. Omdat het bedrijf een nieuw pakket aan diensten aanbiedt, is een nieuwe website ontworpen. Hierbij staan drie thema's centraal: stap uit de waan van de dag, van verleden naar toekomst en ontzorgen.

 

Kringloopwinkel Vries

Kringloopwinkel Vries

Cliënt: N. Heikamp
Opgeleverd: Maart 2012
Website: http://www.kringloopwinkelvries.nl/
Info: De Kringloopwinkel in Vries wil meer professionaliteit uitstralen. De website is daarom professioneel vormgegeven, zodat deze een moderne uitstraling heeft, welke goed aansluit bij de nieuwe stijl.


Metselbedrijf van Steenwijk

Bouw & Metselbedrijf van Steenwijk

Cliënt: R. Kaper
Opgeleverd: Februari 2012
Website: http://www.metselbedrijfvansteenwijk.nl/
Info: Bouw en Metselbedrijf van Steenwijk wil zich meer online profileren met advertenties en voorbeelden van uitgevoerde projecten. Voor dit doel is een website gemaakt waarop uitgebreide foto's en informatie over de werkzaamheden worden getoond.

 

Mirjam Hazenoot Illustraties

Mirjam Hazenoot Illustraties

Cliënt: M. Hazenoot
Opgeleverd: Januari 2012
Website: http://www.mir-illustraties.nl/
Info: De vernieuwde website van Mirjam Hazenoot is ontwikkeld met behulp van Wordpress. Dit omdat de illustratrice een wekelijkse blog publiceert over haar nieuwste illustraties. De indeling van de pagina's is door haar zelf ontworpen en uitgevoerd door HiljoLodewijk.nl.


Hoofdpijn instituut Gelderland

Hoofdpijn instituut Gelderland

Cliënt: A. Hartman
Opgeleverd: Januari 2012
Website: http://www.hoofdpijninstituut-gelderland.nl/
Info: De oude website van het Hoofdpijn instituut Gelderland bestond al enige jaren en was daarom toe aan een update. Op basis van de inhoud en huisstijl is een nieuwe website ontwikkeld. Met een beheersysteem kan het instituut zelf nieuwsberichten toevoegen.

 

Harp Spelen

Mona Moog - Harp Spelen

Cliënt: M. Moog
Opgeleverd: September 2011
Website: http://www.harpspelen.nl/
Info: Voor harpdocente Mona Moog is een website ontwikkeld waarmee zij op internet informatie kan geven over de harplessen die zij geeft. Naast deze informatie is een agenda toegevoegd waarmee aankomende optredens van leerlingen getoont worden.


Schildersbedrijf Middel

Schildersbedrijf Middel

Cliënt: E. Middel
Opgeleverd: Juli 2011
Website: http://www.schildersbedrijfmiddel.nl/
Info: De nieuwe website van Schildersbedrijf Middel is ontwikkeld aan de hand van de bestaande huisstijl. De website is voornamelijk bedoeld om informatie te geven over de diensten. Met behulp van een foto gallerij worden uitgevoerde projecten getoont.

 

Karibu Divers Assen

Karibu Divers Assen

Cliënt: P. Halberstadt
Opgeleverd: Juli 2011
Website: http://www.karibudivers.nl/
Info: Nadat de website van Karibu Divers in Assen al enige jaren succesvol draaide, is besloten om een vernieuwde versie te ontwikkelen. In deze versie is social media ingezet en kan de duikschool met een CMS zelf de inhoud aanpassen.


Drents Voetenhuis

Drents Voetenhuis

Cliënt: R. van der Velde
Opgeleverd: Juli 2011
Website: http://www.drentsvoetenhuis.nl/
Info: Pedicure het Drents Voetenhuis uit Eeserveen en Assen is in juli 2011 gestart. Er is een huisstijl opgezet met een nieuw logo en een nieuwe website. Aangezien de pedicure concrete informatie op de website wilde hebben, is slechts één pagina gebruikt om het bedrijf te presenteren.

 

VillaVivante Verkoopstyling

VillaVivante Verkoopstyling

Cliënt: W. Baving
Opgeleverd: Juli 2011
Website: http://www.villavivante.nl/
Info: Op de website van VillaVivante Verkoopstyling uit Vries wordt informatie gegeven over het inrichten van huizen ter bevordering van de verkoop. Naast een overzicht van de diensten en de werkwijze is een portfolio geplaatst waarop een overzicht wordt gegeven van gerestylde woningen.


Kerkconcerten Vries

Kerkconcerten Vries

Cliënt: Stichting Kerkconcerten Vries
Opgeleverd: Februari 2011
Website: http://www.kerkconcertenvries.nl/
Info: De bestaande website van Stichting Kerkconcerten Vries was ontwikkeld zonder dat deze inhoudelijk aangepast kon worden. De website is daarom voorzien van een content management system en agendamodule waarmee zelf teksten en de agenda op de website beheerd kan worden.

 

Schildersbedrijf Vos

Schilder & Onderhoudsbedrijf Vos

Cliënt: E. Vos
Opgeleverd: Februari 2011
Website: http://www.schildersbedrijfvos.nl/
Info: Schilder & Onderhoudsbedrijf Vos is een eenmanszaak welke schilderwerk, houtrotherstel en glaswerk verzorgt. De website is vormgegeven volgens de bestaande huisstijl. Met video's toont het bedrijf de verschillende verftechnieken die het gebruikt.


Pieper QSI

Pieper QSI

Cliënt: H. Pieper
Opgeleverd: Juli 2010
Website: http://www.pieper-qsi.nl/
Info: De eenmanszaak Pieper QSI is een bedrijf dat zich bezig houdt met lastechnische ondersteuning en adviezen voor verschillende opdrachtgevers. Door de internationale markt waarop Pieper QSI opereert, is de website in het Engels en Nederlands ontwikkeld.

 

Klus- en Montagebedrijf Baving

Klus- en Montagebedrijf Baving

Cliënt: P. Baving
Opgeleverd: Mei 2010
Website: http://www.klusbedrijfbaving.nl/
Info: Klus- en Montagebedrijf Baving is een eenmanszaak die klussen uitvoert op het gebied van verbouwingen, badkamers & sanitair, planken- & parketvloeren en raamdecoraties. De website is vormgegeven volgens het kleurenpallet van het logo.