HiljoLodewijk.nl

Portfolio

Ik heb inmiddels al vele verschillende websites ontwikkeld.
Mijn portfolio geeft een selectie van deze ontwikkelde websites.

Coronavragen

Coronavragen

Cliënt: Wilhelmina Ziekenhuis Assen
Opgeleverd: Juni 2020
Website: https://www.corona-registratie.nl/
Info: In verband met de coronamaatregelen hebben zowel het Wilhelmina ziekenhuis assen als het Martini Ziekenhuis Hroningen gebruik gemaakt van de digitale corona-screening. Deze is opgezet zodat bezoekers sneller het ziekenhuis kunnen betreden.

 

B&B NatuurlijkBuiten

B en B NatuurlijkBuiten

Cliënt: A. Kemp
Opgeleverd: November 2016
Website: https://www.benbnatuurlijkbuiten.nl/ 
Info: Speciaal voor de Bed en breakfast activiteiten is een aparte website voor NatuurlijkBuiten opgezet om daar kamers te kunnen tonen en te reserveren.


UDIbouw

Karibu Divers Assen

Cliënt: J.A. Udinga
Opgeleverd: Maart 2015
Website: https://www.udibouw.nl/
Info: UDIbouw is in 2015 gestart om klanten te helpen met diverse (ver)bouw projecten. Op de website van UDIbouw kunnen bezoekers zien welke diensten UDIbouw aanbiedt.

 

Anno's Houtbouw

Henks Kleinonderhoud Eelde

Cliënt: A. Rodenburg
Opgeleverd: Februari 2015
Website: https://www.annoshoutbouw.nl/ 
Info: De bestaande website van Anno's Houtbouw is uitgebreid met een portfolio overzicht, waarin foto's van uitgevoerde projecten te zien zijn.


Karibu Divers Assen

Karibu Divers Assen

Cliënt: P. Halberstadt
Opgeleverd: Juni 2015
Website: https://www.karibudivers.nl/
Info: Nadat de website van Karibu Divers in Assen al enige jaren succesvol online was, is een vernieuwde versie ontwikkeld. De nieuwe website is mobiel vriendelijk gemaakt en biedt bezoekers online de mogelijkheid om cursussen te boeken.

 

Henks Kleinonderhoud

Henks Kleinonderhoud Eelde

Cliënt: H. Strengers 
Opgeleverd: November 2014
Website: https://www.henkskleinonderhoud.nl/ 
Info: Klussenbedrijf Henks Kleinonderhoud is gespecialiseerd in allerhande klussen rondom het huis. De vorige website werd niet langer onderhouden, waarna een nieuwe website is ontwikkeld die door de eigenaar zelf kan worden bijgehouden middels een CMS.


Thies Advies

Thies de Jonge - Hypotheken en verzekeringen

Cliënt: T. de Jonge
Opgeleverd: Oktober 2014
Website: https://www.thiesadvies.nl
Info: Het ontwerp van de website van Thies Advies bestond al. Er diende echter een aantal wijzigingen te worden gedaan en het onderhoud diende door een andere partij te gebeuren. Aan Hiljo.nl is gevraagd om de aanpassingen en het onderhoud uit te voeren.

 

Vishandel John Vos

Vishandel John Vos uit Vries

Cliënt: J. Vos
Opgeleverd: Augustus 2013
Website: https://www.vishandeljohnvos.nl/ 
Info: Ambulante Vishandel John Vos heeft een nieuwe wagen waar een nieuwe huisstijl centraal staat. Op de website worden dagelijks automatisch de standplaatsen in Tynaarlo, Haren, Annen en Zuidlaren weergegeven. Daarnaast kunnen zelf nieuwsberichten en recepten op de website worden toegevoegd.


Cubieck CNC

Cubieck CNC

Cliënt: J. Harms
Opgeleverd: Oktober 2012
Website: https://www.cubieck.nl/
Info: Bij het starten van de nieuwe onderneming voor computergestuurd frezen en graferen van diverse objecten is een passende website ontwikkeld. Omdat er veel met hout gewerkt wordt, zijn deze kleuren en stijlen ook in de website toegepast.

 

Coelestis Body & Feet

Coelestis Body en Feet

Cliënt: M. Bakker
Opgeleverd: December 2012
Website: https://www.coelestisbodyenfeet.nl/
Info: Op de al bestaande website van Coelestis konden teksten en foto's niet zelf aangepast worden. Er is daarom gevraagd om de website opnieuw te ontwikkelen met een ingebouwd CMS en hierbij direct te optimaliseren voor zoekmachines (SEO).


NatuurlijkBUITEN

NatuurlijkBUITEN

Cliënt: A. Kemp
Opgeleverd: April 2012
Website: https://www.natuurlijkbuiten.nl/
Info: De activiteiten van NatuurlijkBUITEN zijn uitgebreid met een Bed & Breakfast een theeschenkerij en een natuurtuin. Hiervoor is een geheel vernieuwde website ontwikkeld. De nieuwe website is voorzien van een CMS en reserveringsmodule zodat gasten direct online kamers en arrangementen kunnen boeken.

   

Metselbedrijf van Steenwijk

Bouw & Metselbedrijf van Steenwijk

Cliënt: R. Kaper
Opgeleverd: Februari 2012
Website: https://www.metselbedrijfvansteenwijk.nl/
Info: Bouw en Metselbedrijf van Steenwijk wil zich meer online profileren met advertenties en voorbeelden van uitgevoerde projecten. Voor dit doel is een website gemaakt waarop uitgebreide foto's en informatie over de werkzaamheden worden getoond.

 

Mirjam Hazenoot Illustraties

Mirjam Hazenoot Illustraties

Cliënt: M. Hazenoot
Opgeleverd: Januari 2012
Website: https://www.mir-illustraties.nl/
Info: De vernieuwde website van Mirjam Hazenoot is ontwikkeld met behulp van Wordpress. Dit omdat de illustratrice een wekelijkse blog publiceert over haar nieuwste illustraties. De indeling van de pagina's is door haar zelf ontworpen en uitgevoerd door HiljoLodewijk.nl.


Hoofdpijn instituut Gelderland

Hoofdpijn instituut Gelderland

Cliënt: A. Hartman
Opgeleverd: Januari 2012
Website: https://www.hoofdpijninstituut-gelderland.nl/
Info: De oude website van het Hoofdpijn instituut Gelderland bestond al enige jaren en was daarom toe aan een update. Op basis van de inhoud en huisstijl is een nieuwe website ontwikkeld. Met een beheersysteem kan het instituut zelf nieuwsberichten toevoegen.

 

Kerkconcerten Vries

Kerkconcerten Vries

Cliënt: Stichting Kerkconcerten Vries
Opgeleverd: Februari 2011
Website: https://www.kerkconcertenvries.nl/
Info: De bestaande website van Stichting Kerkconcerten Vries was ontwikkeld zonder dat deze inhoudelijk aangepast kon worden. De website is daarom voorzien van een content management system en agendamodule waarmee zelf teksten en de agenda op de website beheerd kan worden.


Pieper QSI

Pieper QSI

Cliënt: H. Pieper
Opgeleverd: Juli 2010
Website: https://www.pieper-qsi.nl/
Info: De eenmanszaak Pieper QSI is een bedrijf dat zich bezig houdt met lastechnische ondersteuning en adviezen voor verschillende opdrachtgevers. Door de internationale markt waarop Pieper QSI opereert, is de website in het Engels en Nederlands ontwikkeld.

 

Klus- en Montagebedrijf Baving

Klus- en Montagebedrijf Baving

Cliënt: P. Baving
Opgeleverd: Mei 2010
Website: https://www.klusbedrijfbaving.nl/
Info: Klus- en Montagebedrijf Baving is een eenmanszaak die klussen uitvoert op het gebied van verbouwingen, badkamers & sanitair, planken- & parketvloeren en raamdecoraties. De website is vormgegeven volgens het kleurenpallet van het logo.